Ai peste 18 ani?

Intrând pe acest site sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam
a

About me

More Than Wine

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do ei usmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Penatibus et magnis dis et dua.
See more
CLIMATE
TYPE OF BARREL
TYPE OF GRAPES
PRODUCTION
Testimonial Banner

Experiența cu Private Wine a fost una cu a adevărat excepțională! Am fost impresionat de selecția lor de vinuri fine și de atenția la detalii în ceea ce privește ambianța și prezentarea. Personalul a fost foarte bine informat și amabil, fiind mereu disponibili să ofere sfaturi despre combinații potrivite cu mâncărurile noastre. Fiecare pahar de vin a fost o călătorie de arome care mi-a încântat simțurile. Cu siguranță voi reveni să mă bucur de experiența lor minunată!

Alex Client
d

Recomand cu căldură Private Wine tuturor pasionaților de vinuri de calitate. Am avut parte de o degustare privată personalizată, într-un cadru intim și relaxant. Vinurile pe care le-am degustat erau cu adevărat deosebite, cu arome complexe și note subtile. Personalul a fost incredibil de amabil și cunoaște cu adevărat arta asocierii vinurilor cu mâncarea. O experiență cu totul specială, care cu siguranță va rămâne în amintirea mea!Recomand cu căldură Private Wine tuturor pasionaților de vinuri de calitate. Am avut parte de o degustare privată personalizată, într-un cadru intim și relaxant. Vinurile pe care le-am degustat erau cu adevărat deosebite, cu arome complexe și note subtile. Personalul a fost incredibil de amabil și cunoaște cu adevărat arta asocierii vinurilor cu mâncarea. O experiență cu totul specială, care cu siguranță va rămâne în amintirea mea!

Laura Client
d

În căutarea unor vinuri fine și un cadru intim pentru a sărbători o ocazie specială, am descoperit Private Wine și am fost cucerit pe loc! Degustarea a fost una memorabilă, cu vinuri selecte și rarități de pe tot globul. Echipa de la Private Wine a făcut tot posibilul să ne ofere o experiență de neuitat, fiind mereu atenți la preferințele noastre și oferindu-ne informații valoroase despre fiecare vin. Cu siguranță, aceasta a fost cea mai bună alegere pentru a ne bucura de momentul special!

Andreea Client

More About Me

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud

No posts were found for provided query parameters.

Wine & Spirits Follow us on instagram

Made with love by Qode Interactive

X