Ai peste 18 ani?

Intrând pe acest site sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.

Urmăriți-ne și pe

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Data intrării în vigoare: 31.07.2023

Bine ați venit la Private Wine! Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră personale atunci când utilizați serviciile noastre. Această politică se aplică site-ului nostru web, aplicației mobile și oricăror alte servicii și interacțiuni pe care le puteți avea cu noi.

  1. Informațiile pe care le colectăm

1.1. Informații personale: Pentru a oferi serviciile noastre, colectăm anumite informații personale de la dumneavoastră. Aceste informații pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare și alte detalii necesare pentru procesarea comenzilor dumneavoastră.

1.2. Informații de plată: Atunci când faceți o achiziție, colectăm informații de plată, cum ar fi numărul cardului de credit și data expirării. Aceste informații sunt utilizate exclusiv pentru procesarea plății și nu sunt stocate de noi.

1.3. Informații despre utilizare: Colectăm automat anumite informații despre modul în care interacționați cu site-ul nostru și cu aplicația noastră mobilă. Aceste informații pot include adresa IP, tipul de browser utilizat, paginile vizitate și alte date de analiză.

  1. Cum utilizăm informațiile dumneavoastră

2.1. Furnizarea serviciilor: Utilizăm informațiile dumneavoastră personale pentru a vă procesa comenzile și a vă livra produsele selectate. De asemenea, utilizăm aceste informații pentru a vă oferi asistență clienți și pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră.

2.2. Comunicări de marketing: Dacă ne-ați furnizat consimțământul explicit, vă putem trimite comunicări de marketing legate de produsele noastre, promoții sau noutăți. Puteți renunța la primirea acestor comunicări în orice moment, urmând instrucțiunile din e-mailurile primite sau prin ajustarea preferințelor din contul dumneavoastră.

2.3. Îmbunătățirea serviciilor: Utilizăm datele de analiză pentru a înțelege mai bine modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru și pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră ca utilizator. Aceste informații sunt folosite în mod agregat și anonimizat.

  1. Cum protejăm informațiile dumneavoastră

Pentru a vă asigura că informațiile dumneavoastră personale sunt protejate, implementăm măsuri de securitate tehnice, administrative și fizice adecvate. Accesul la informațiile personale este restricționat doar la personalul autorizat, iar datele sunt stocate pe servere securizate.

  1. Partajarea informațiilor dumneavoastră

4.1. Furnizorii de servicii: Uneori, putem partaja informațiile dumneavoastră cu furnizorii noștri de servicii terți, cum ar fi companiile de curierat care asigură livrarea comenzilor. Aceste companii au obligația de a păstra confidențialitatea datelor și de a le folosi numai în scopul pentru care le-am furnizat.

4.2. Conform legii: Ne angajăm să respectăm legile și reglementările aplicabile. În cazuri specifice, putem dezvălui informații personale dacă suntem obligați să o facem prin lege sau dacă considerăm că este necesar pentru a proteja drepturile, siguranța sau proprietatea noastră sau a altor persoane.

  1. Opțiuni și drepturile dumneavoastră

5.1. Acces și modificare: Dacă doriți să accesați sau să modificați informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii „Contact” de pe site-ul nostru.

5.2. Ștergerea datelor: Dacă doriți să ștergeți complet contul și datele dumneavoastră personale din baza noastră de date, ne puteți solicita acest lucru, iar noi vom acționa în conformitate cu cererea dumneavoastră, respectând limitările legale aplicabile.

  1. Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare numai după publicarea acestora pe site-ul nostru web. În cazul în care modificările sunt semnificative, vom furniza notificări suplimentare și/sau obținem consimțământul dumneavoastră, acolo unde este necesar.

Ne angajăm să respectăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și să vă oferim o experiență sigură și securizată atunci când utilizați serviciile noastre. Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii „Contact” de pe site-ul nostru.

Wine & Spirits Follow us on instagram

Made with love by Qode Interactive

X